Prijzen Letterpress drukwerk

De Letterpress drukwerk is handwerk, de prijzen hangen af van jullie wensen. Denk dan aan de afmeting van de kaart, het papiersoort, de envelop, de drukkleuren en drukzijdes...deze hebben allemaal invloed op de prijs van de kaarten. Maar ook of jullie zelf een ontwerp aanleveren die wij moeten omvormen tot een bruikbaar drukwerkbestand of dat jullie tussen de voorbeelden op onze website een ontwerp gezien hebben. Letterpress is arbeidsintensief en altijd maatwerk.

Bij letterpress Studio worden de witte enveloppen gratis mee geleverd. Gekleurde enveloppen kunnen uiteraard ook geleverd worden, tegen een meerprijs, met of zonder binnendruk.

Bij veel ontwerpen van de Letterpress Studio wordt gebruik gemaakt van extra toevoegingen, zoals stukjes papier die aangebracht worden op de kaart‚ strikjes of een met de hand geschilderde aquatint. Deze zijn al verwerkt in de internet voorbeelden. (zie ook beschrijvingen per ontwerp). Heeft u interesse in één van deze technieken informeer naar de mogelijkheden‚ bij aanvraag van de offerte houden we dan rekening met de meerprijs die hier voor geldt.

Vraag een offerte aan en/of  informeer naar de mogelijkheden, info@letterpressstudio.nl

Ontwerp

Heeft u een ontwerp gezien op onze website die u mooi vindt? Of heeft u zelf ideeën?

We maken in onze eigen ontwerpstudio alle ontwerpen zoals deze op de website staan, maar ook  op aanvraag op maat. De kosten van het maken van een uniek eigen ontwerp is op basis van nacalculatie. Een inschatting te maken van tijd is heel lastig...dit heeft niet alleen met jullie wensen te maken, maar ook met de hoeveelheid correcties na het eerste voorstel.

Kaarthouders

Letterpress Studio heeft een papieren kaartenhouder ontwikkeld die men mee kan sturen met de enkele kaarten zodat de kaart mooi neer  gezet kan worden.  Tijdelijk worden deze gratis meegeleverd.

      

Gratis proefpakketje

Wilt u het drukwerk in het echt bekijken? Dat kan.... Letterpress Studio heeft van enkele ontwerpen voorbeelden.

Vraag nu een gratis en vrijblijvend een proefpakketje aan,info@letterpressstudio.nl